Social Schools

Als ouder/verzorger heeft u veel invloed op het leerproces van uw kind. Daarom is het belangrijk dat u een actueel beeld heeft van waaraan gewerkt wordt in de klas en wat er in de agenda staat. Als school zijn we Social Schools gaan gebruiken om deze informatie op een eenvoudige wijze met u te delen. 

Effectief en veilig

Social schools is veilig en afgeschermd. U kunt alleen inloggen met uw inlognaam en wachtwoord. Alleen ouders die zijn uitgenodigd door de school kunnen in de omgeving en ouders hebben alleen toegang tot de groepen van hun eigen kind(eren).

Hoe werkt het?

Stap 1: Zodra uw kind op school start, ontvangt u per e-mail een uitnodiging en koppelcode voor Social Schools. De koppelcode is ook altijd opvraagbaar bij de administratie van onze school.

Stap 2: Download de "Social Schools 3.0" app in de appstore (iOS) of Playstore (Android). Ook kunt u via de website inloggen via app.socialschools.eu. Hier maakt u een account aan met uw mailadres en kunt u de koppelcode invoeren.

Stap 3: U kunt nu de agenda van de school bekijken en de berichten van de leerkracht zien. Verder kunt u zich in de app inschrijven voor oudergesprekken en contact opnemen met de leerkracht.

 

INLOGGEN